I starten.

Jeg startede i lære hos VSK, som senere blev til DTEK, i 1997 og blev der indtil jeg tog beslutningen, om at starte for mig selv. Mine primære opgaver hos DTEK var som sjakbajs på små projekter som lejligheder til store projekter som KEA på Nørrebro (Københavns erhvervs akademi).

Kunden i fokus.

Jeg har under min tid hos DTEK haft ansvaret for planlægningen af diverse projekter og dermed ansvaret for at tingene blev færdige til tiden og på den rigtige måde og som kunden har ønsket. Det er meget vigtigt for mig at kunden er tilfreds og har lyst til at bruge mig igen, service er alt i dette job.

Selvstændig.

Jeg havde længe gået med drømmen om at blive selvstændig og i august 2015 startede jeg som selvstændig med henblik på at leje mig ud til (AUT) vvsfirmaer, som lige manglede en ekstra hånd. Men allerede i december 2015 valgte jeg, at påbegynde GVS mesteruddannelsen på deltid, det vil sige at jeg valgte at arbejde videre i mit firma, når jeg ikke lige var på skolebænken.

Januar 2018 gik drømmen i opfyldelse, jeg fik autorisationen til GAS og VAND, nu kunne jeg endelig arbejde for mig selv og få min egen kundekreds, som nævnt tidligere er service vigtigt for mig og som selvstændig kan jeg bedre give denne service.

Nyheder fra Facebook »

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

Få et uforpligtende tilbud

Det er vigtigt for Jørgensen Rør-montage at kunne opfylde vores kunders ønsker, og vi lægger derfor vægt på at finde grundige løsninger, der kan opfylde lige netop dit behov.

Har du et projekt vi måske kunne hjælpe med? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtig som overhovedet muligt.